Elbistan'da balkondan düşen kişi hayatını kaybetti

Elbistan'da evinin balkonundan düşen kişi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Elbistan'da balkondan düşen kişi hayatını kaybetti

Elbistan'da balkondan düşen kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Yunusemre Mahallesi, Oğuzhan Caddesinde bulunan bir apartmanın 5. katında yaşayan Murat Köker (22), balkondan dengesini kaybederek aşağı düştü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Elbistan Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan Köker, doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cumhuriyet savcılığı ve olay yeri inceleme ekipleri düşme vakasının yaşandığı apartmanda inceleme yaparken, Murat Köker'in canezesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.