Elbistan'da tayini çıkan Başsavcı Hayri Ormancı, Ağır Ceza Reisi Orhan Gündoğdu, hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.
Elbistan Belediyesi Kale Restorant Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Nurhak Kaymakamı Ferhat Gür, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, hakimler, savcılar, daire müdürleri ve adliye personelleri katıldı.
Veda yemeğinde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, “Elbistan'da görev yaptığım süre zarfında çok güzel günler geçirdim. Elbistan'a sizler ile birlikte güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah başka yerlerde de sizlerle birlikte çalışma fırsatı nasip olur. Tayini çıkan hakim ve savcı arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar diyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından tayini çıkan hakim ve savcılara günün anısına plaket takdimi yapıldı.