Elbistan'da uyuşturucudan bir kişi tutuklandı

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından bir ikamette yapılan arama uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Elbistan'da uyuşturucudan bir kişi tutuklandı

Elbistan'da bir kişi 'Uyuşturucu Madde Ticareti' yapma suçundan tutuklandı.

Elbistan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu durumundan şüphelenilen D.Ç. isimli şüpheli şahsın üzerinde ve ikamette yapılan aramada 36.31 gram Met-Amfetmin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldığı Elbistan Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.