Elbistan’da kız çocuğunu cinsel istismara maruz bırakanlar tutuklandı 

Elbistan’da bir kız çocuğunu cinsel istismara maruz bırakma suçundan gözaltına alınan kişilerden 7'si tutuklandı.

Elbistan’da kız çocuğunu cinsel istismara maruz bırakanlar tutuklandı 

Elbistan’da 16 yaşındaki bir kız çocuğu ailesi ile birlikte polis merkezine giderek kendisini cinsel istismara maruz bıraktığını belirttiği kişiler hakkında şikayette bulundu.

Malatya'da Çocuk İzleme Merkezi'nde görevli Pedagoglar eşliğinde ifadesi alınan B.K'nın verdiği bilgiler doğrultusunda polisin başlattığı soruşturma da ismi geçen kişiler gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra Elbistan Adliyesi’ne sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkemece 7 kişi, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklanarak ceza evine gönderilirken, gözaltına alınanlardan 6 kişiye ise adli kontrol şartı uygulandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.