Türkiye'deki yardım kuruluşlarınca ramazanda dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışları ulaştırılacak.
"İnsanı Yaşat, Ramazan'ı Yaşat" sloganıyla Kahramanmaraş Elbistan ilçe Temsilcisi Yusuf Bolat ve beraberindeki heyet, yardım yapılacak bölgelere giderek, sahada çalışmaya başladı.
30 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında Ramazan çalışmaları yürüten İnsani Yardım Vakfı (İHH), bu yıl da “Ramazan'ı Yaşat” sloganıyla Türkiye dâhil 57 ülkede yardım faaliyetlerinde bulunacağını duyurmuştu.
Kahramanmaraş Elbistan ilçe Temsilcisi Yusuf Bolat ve beraberindeki heyet, Nijer'de, Kahramanmaraş ve Elbistan'daki hayırsever vatandaşların gönderdiği emanetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı.
Allah razı olsun