Kumar oynatan derneklere ceza yağdı

Elbistan'da hayvan hakları koruma derneklerinde kumar oynatıldığı ihbarını değerlendiren polis ekiplerinin yaptıkları operasyonda çok sayıda kumar malzemesi ve kumar parasına el konulurken, 16 kişiye 21 bin 376 lira ceza kesildi.

Kumar oynatan derneklere ceza yağdı

Elbistan'da kumar oynatılan derneklere polis baskın düzenledi.

Hayvan hakları koruma derneği adı altında  kumar oynatılan mekanlara polis ekipleri operasyon düzenledi.

Yapılan aramada çok sayıda kumar malzemesi ve kumar parasına el konulurken, 16 kişiye 21 bin 376 lira ceza kesildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,  Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aldığı arama izni ile yaptığı operasyonlarda, kumar parası ve çok sayıda kumar malzemesi ele geçirdi.

Operasyonlarda 16 şahıs hakkında 21 bin 376 TL idari işlem yapılırken, 7 şahıs gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
ElbistanKumarDernek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.