Elbistan'da Dulkadiroğlu Caddesi Akış İş Merkezi düzenlenen açılış törenine AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Hüseyin Gül, Elbistan İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Elbistan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Cuma General, Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Cemil Şahin ve davetliler katıldı.
Elbistan İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç’ın yaptığı duanın ardından işyerinin açılış kurdelesini işletme sahibi Gülsel Tıraş, davetliler ile birlikte kestiler.
Sürdürülebilir-yaşanabilir kentler planlamayı kendine amaç edindiklerini belirten işletme sahibi girişimci Gülsel Tıraş, “ Bölgesel ve stratejik planlar, çevre düzeni planı, nazım ve uygulama imar planları, koruma amaçlı imar planları, mevzii ve ilave imar planları, revizyon imar planları, imar plan değişiklikleri, ulaşım planları, akaryakıt istasyonları, organize sanayi bölgesi planları, yenilenebilir enerji üretim tesisi planları, uzun devreli gelişim planları, kentsel dönüşüm projeleri, toplu konut alanı planları, turizm gelişme planları, kentsel tasarım projeleri, her türlü imar danışmanlık hizmetleri, imara konu her türlü araştırma, arazi ve analitik çalışma hizmeti veriyoruz” dedi.
Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.