Elbistan'da ilk defa el bileği atardamarından koroner anjiyografi yapıldı

Elbistan Devlet Hastanesi’nde Dr. Hayati Eren tarafından Elbistan’da ilk defa el bileği atardamarından koroner anjiyografi işlemini gerçekleştirildi.

Elbistan'da ilk defa el bileği atardamarından koroner anjiyografi yapıldı

Elbistan Devlet Hastanesi Anjiyografi Ünitesinde ilk defa Dr. Hayati Eren tarafından 55 yaşındaki kadın hastaya el bileğinden girilerek koroner anjiyografi yapıldı.

Gündelik Hayata Hızlı Bir Şekilde Dönülüyor

Koroner anjiyografi işleminde el bileği damarının kullanılmasının, işlem sonrasında istenmeyen yan etkilerin azalmasını sağlayan çok avantajlı bir yöntem olduğu ifade edilirken, el bileğinden yapılan anjiyografilerde hastanın işlem bölgesine kum torbası konulmadığı belirtildi.

Bu sebeple hastanın hareketsiz kalmasına gerek kalmadığı ve erkenden taburcu edildiği ifade edildi.

Hasta memnuniyeti açısından son derece konforlu olan bu yöntem artık Elbistan Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.