Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki: Kimlerin nerelerden kaçtığını gördük!

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önce grup toplantısında ardından ise Twitter’da gündeme getirdiği iddialara sert tepki gösterdi.

Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki: Kimlerin nerelerden kaçtığını gördük!

AK Parti yetkilileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik asılsız iddialarına tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise yaptığı açıklamasında; "Kimlerin nerelerden kaçtığını gördük. En son 15 Temmuz’da kendisi tankların önünden kaçmıştı. Dostlarınızın tüm gücü ile saldırdığı 15 Temmuzda buradaydık ve hep burada olacağız" dedi.

"FETÖ KAMPANYASI"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise; "Kılıçdaroğlu iç kaos oluşturmak istiyor. Ortaya attığı iftira FETÖ’nün kampanyası. Dış politikada ne zaman adım atsak, Kılıçdaroğlu devrede. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendiriyor. Yanıldığı konuların haddi hesabı yok. AK Parti gereken hukuki girişimleri yapacaktır. Kılıçdaroğlu hani belge açıklayacaktı? Bunlar zaten kanunlar çerçevesinde olan şeyler. Yurt dışında, öğrencilerle ilgili faaliyetler var. O ülkelerin açık kaynaklarından, muhtemel FETÖ’cüler almıştır. Bunlara gizli belge diye vermiştir. Bu da arkasına önüne bakmadan daha önce olduğu gibi bu duruma düşmüştür. Hukuki haklarımızı da koruruz, siyasi olarak cevap da veririz. Herkesin ailesi kutsal ve saygıdeğerdir.

"YAPILARDAN FETÖ RAHATSIZ"

Aile üzerinden siyaset yapmaya devam ederse sert karşılık görür. Bizim dilimizin ne kadar sertleşebileceğini o tahmin bile edemez. Aileye de saldırdıktan sonra hangi kırmızı çizgiye dikkat edeceksin? Açık kurumlar üzerinden 15 Temmuz’da ölümü göze alan Cumhurbaşkanı’na iftira atmak ahlaksızlıktır. “Vakıf kurduruyorlar, neden ABD. ABD’ye kaçmak istiyorlar” diyor. Buradaki soru şudur: Vatandaşlarımıza sahip çıkan yapılardan FETÖ’nün rahatsız olduğunu biliyoruz. Bu kurumlardan Kılıçdaroğlu, kim ve kimler adına rahatsız olmaktadır? Hiç kimse seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemez. Öğrencilere sahip çıkan vakıfları terör örgütü gibi kimse gösteremez."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.